Back in My Little Kitchen!

Cardiff, Wales


Hei, alle sammen! Nå er jeg hjemme igjen i Bergen etter 1 år i Wales på utveksling. Jeg har hatt et kjempefint år, lært masse nytt og fått mange nye venner. 

Jeg er veldig glad for at dere har fulgt meg videre gjennom dette året! Det har ikke blitt like mange innlegg som vanlig, på grunn av at jeg har ikke hatt muligheten til å bake noe særlig i Wales. Men nå er jeg tilbake på mitt eget kjøkken, så nå blir det fullt fokus på bloggen og å dele nye oppskrifter med dere lesere. 

Herlig å være tilbake på mitt eget kjøkken
Jeg har også blitt inspirert til å prøve ut walisiske og britiske oppskrifter i år. Her er noen av oppskriftene jeg har prøvd meg på:

Welsh cakes – tradisjonelle småkaker fra Wales. Server kakene varme eller kalde, drysset med sukker. 

Crempog – luftige og gode walisiske pannekaker. Tradisjonelt ble pannekakene laget til bursdagsfeiringer og servert i en stabel med smør. Server med sukker, syltetøy eller smør.

Crumpets – tradisjonelle, britiske crumpets som spises over hele Storbritannia.  Det er mest vanlig å spise de med smør og den litt «svampete» konsistensen gjør at smøret blir trukket inni crumpeten. Server med smør og syltetøy til frokost, gjerne også sammen med en kopp te.

Har du prøvd noen av disse oppskriftene? Liker dere at jeg deler britiske oppskrifter?Tusen takk til alle dere som følger med på bloggen, bruker oppskriftene jeg legger ut og legger igjen så mange fine kommentarer. Dere motiverer meg til å fortsette med bakingen og å dele oppskrifter på bloggen!

Send meg gjerne en mail om du har spørsmål eller lurer på noe, så svarer jeg så fort jeg kan.
Du kan også følge My Little Kitchen på facebook og instagram, der du får oppdateringer på de nyeste innleggene :-)

Mail: mylittlekitchen@hotmail.no

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: mylittlekitchenthea


Thea

4 kommentarer

 1. Anonymous

  Velkommen tilbake. Jeg venter på dine nye oppskrifter:) har du tenkt på hva du skal studere videre?

  1. Tusen takk! Jeg har bakt i dag, så kommer oppskrift snart. Hva jeg skal studere videre har jeg ikke bestemt meg for helt enda :-)

 2. Anonymous

  Hei!

  Du har et utrolig nydelig kjøkken!
  Ved du hvor det er kjøpt?

  1. Tusen takk! Kjøkkenet er fra Drømmekjøkken :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *