My Little Kitchen 3 år i dag!

I dag fyller bloggen 3 år! Helt utrolig at tiden har gått så fort. Det føles som i går at jeg, som 15 åring, startet My Little Kitchen. I løpet av dette 3. året har bloggen vokst mye, fått mange nye lesere og følgere på facebook og vært i media flere ganger. Tenkte jeg skulle vise dere hva som har skjedd dette året.

Dette året har My Little Kitchen:

  • gått fra 3407 til 4490 likere på facebook
  • fått 1147 følgere på Instagram
  • gått fra 2,4 millioner til over 4 millioner sidevisninger!
  • publisert 94 innlegg/oppskrifter
  • fått mange hyggelige kommentarer (og det håper jeg dere fortsetter med)


HighlightsI år var jeg på utveksling i Wales og det inspirerte meg til å prøve ut walisiske og britiske oppskrifter. Her er noen av oppskriftene jeg har prøvd meg på:

Welsh cakes – tradisjonelle småkaker fra Wales. Server kakene varme eller kalde, drysset med sukker. 

Crempog – luftige og gode walisiske pannekaker. Tradisjonelt ble pannekakene laget til bursdagsfeiringer og servert i en stabel med smør. Server med sukker, syltetøy eller smør.

Crumpets – tradisjonelle, britiske crumpets som spises over hele Storbritannia.  Det er mest vanlig å spise de med smør og den litt «svampete» konsistensen gjør at smøret blir trukket inni crumpeten. Server med smør og syltetøy til frokost, gjerne også sammen med en kopp te.


Kaninkaken bakte jeg til lillesøster sin bursdag. Oppskrift her!
En ny variant av den populære rosekaken. Jeg publiserte oppskriften på bursdagen min, 4. juli, og kaken fikk veldig god respons. Kjempegøy!
Oppskrift her!


Topp 10 mest populære innlegg på bloggen i år!

1) Nummer 1 er helt klart rosekaken, som også var nummer 1 i fjor! Rosekaken ble veldig populær og jeg har fått utrolig mange koselige tilbakemeldinger om den. Den har fått over 140 kommentarer og 120 000 sidevisninger. Kjempegøy! Se oppskriften på rosekaken her!


Media

1) My Little Kitchen sin Cæsarsalat med i en artikkel om middagssalater på godt.no
2) Ukens matblogger på godt.no med oppskriften på oldemors karamellpuddingArtikkelen kan du lese her!
3) Jeg var ukens matblogger i VG med oldemors karamellpudding.
4) Jeg var med i en sak om bakebloggere på nettsiden til Stellamagasinet.noDu kan lese saken her!

Tusen takk til alle dere som følger med på bloggen, bruker oppskriftene jeg legger ut og legger igjen så mange fine kommentarer. Dere motiverer meg til å fortsette med bakingen og å dele oppskrifter på bloggen. Jeg gleder meg til å fortsette å dele oppskrifter med dere i bloggen sitt 4. år <3
Du kan også følge My Little Kitchen på facebook og instagram, der du får oppdateringer på de nyeste innleggene :-)

Thea

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *