Nytt år, ny blogg!

//reklame

Det er som man sier: nytt år, nye muligheter! Det er allerede masse spennende som har skjedd i 2015. Fra og med 2015 samarbeider jeg med unitedbloggers.no og har fått min egen nettside til bloggen. Rett før helgen fikk jeg også vite at jeg er finalist i VIXEN Blog Awards 2014 (wii!!).


Min egne nettside

Jeg starter dette nye året med å få ny bloggadresse med nytt design til bloggen. Jeg har blogget på blogspot.no i 3,5 år. Men nå har jeg gått over til et samarbeid med unitedbloggers.no og begynner fra i dag å blogge her på www.mylittlekitchen.no.

For en spennende start på året 2015! Jeg har lenge hatt lyst å bytte til mitt eget domene og nå er jeg veldig fornøyd med den nye og minst den mye enklere adressen. Håper det nye designet faller i smak (header kommer snart). Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger fra deg!

United Bloggers Kick off

10409564_783615895050324_3833434211417166532_n
En del av matbloggjengen i United Bloggers. Foto: Julie Chiku

Denne helgen hadde jeg en fantastisk helg på Vestlia resort på Geilo med United Bloggers gjengen. Veldig kjekt å møte så mange flinke bloggere og hele UB-teamet. Spennende foredrag, snøscooterkjøring, spa, 3-retters middag og bloggfest oppsummerer en utrolig bra helg. Må bare si at jeg er helt imponert over nyoppussede Vestlia resort – de har alt og gjorde helgen helt magisk!  

Finalist i VIXEN Blog Awards 2014

Jeg kan ikke tro det, men jeg er en av finalistene i kategorien «Årets matblogger» i VIXEN Blog Awards. Utrolig stas! Tusen tusen takk til alle dere som har stemt på meg <3

Nå blir det tur til Oslo for å være med på prisutdelingen 28. januar. Gleder meg masse til å oppleve VIXEN Blog Awards og møte mange av United Bloggers bloggerne igjen!

En veldig glad matblogger!
Gleder meg til å fortsette å dele med dere her på mylittlekitchen.no :-)
– Thea
<a href=»http://www.bloglovin.com/blog/13455471/?claim=hjnhhvccc46″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *