Hot Chocolate Spoons

Hei hei! Først vil jeg si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på den nye nettsiden www.mylittlekitchen.no. Veldig koselige med så mange hyggelige kommentarer og å høre at dere lesere er fornøyd med hvordan den nye siden ser ut. Jeg må innrømme at jeg har vært ganske spent! Bloggen er fremdeles under redigering og jeg jobber med å få den så bra og brukervennlig som mulig. Jeg har planer om å lage ett innlegg, der jeg viser hvordan denne nye bloggen er bygd opp, hvordan oppskriftene er sortert og så videre. Jeg vil veldig gjerne høre hva du mener og om det er noe konkret du mener jeg kan forbedre, send meg gjerne en mail (mylittlekitchen@hotmail.no). Setter pris på alle tips og tilbakemeldinger fra deg!

Så over til dagens oppskrift. I dag vil jeg dele et lite tips på hvordan du lager stilige «hot chocolate spoons»:

Varm sjokolade er det beste etter en lang og kald dag i snøen. Nå har jeg laget varm sjokolade i en ny form, nemlig «hot chocolate spoons». Treskjeene med mørksjokolade og marshmallows trenger bare og røres ut i varm melk og vips så har du klar en kopp med herlig varm sjokolade. Sjokoladeskjeene er supre å gi bort i gave, ta med på hyttetur og morsomme å bruke for både store og små.

Herlig varm sjokolade laget av stilige sjokoladeskjeer!

Hot Chocolate Spoons:

Smelt sjokoladen over vannbad. Jeg anbefaler denne gode sjokoladen fra Callebaut.
Fordel sjokoladen i sjokoladeformen og plassere en treskje i hver form. Legg marshmallows oppå sjokoladen på begge sidene av skjeen. Sett i kjøleskapet og la sjokoladen stivne. Ta sjokoladen ut av formene og vips så har du stilige «hot chocolate spoons». Oppbevar i kjøleskapet.
Tips: Hvordan smelte sjokolade ved vannbad?
Kok opp litt vann i en kjele og ta den bort fra platen. Sett en metallbolle oppi kjelen. Bollen må dekke hele kjelen (slik at ikke vanndamp stiger opp), men må ikke være borti vannet i bunnen av kjelen. Ha sjokoladen i bollen og rør med en skje til sjokoladen er smeltet. La bollen stå over kjelen, mens du dypper godteriet i sjokoladen.
 Varm melk i en kjele og fordel i kopper. Ha en sjokoladeskje i hver kopp, rør rundt til sjokoladen har smeltet og du har en herlig kopp med varm sjokolade.
Server gjerne varm sjokolade med mini marshmallows
 Sjokoladeskjeene er fine å pakke inn  i cellofan og gi bort som en liten gave 🙂
Varm sjokolade på 1-2-3
– Thea

2 kommentarer

  1. Heisann Stoooor fan av bloggen din! Lurte bare på hvor man får kjøpt slike skjeer… Ha en fin kveld videre

    1. Hei, Silje! Så utrolig hyggelig å høre at du liker bloggen 🙂
      Jeg husker ikke akkurat hvor skjeene er kjøpt. Men du kan bruke alle typer engangs tre-skjeer/plastikk-skjeer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *