VIXEN Blog Awards 2014

Jeg hadde en fantastisk kveld i går på VIXEN Blog Awards i Oslo. Dette var min første gang på VIXEN og jeg ble virkelig helt overveldet over alle inntrykkene. Jeg som matblogger er overhode ikke vant til rødløper, pressevegg og kamera overalt, for å si det sånn haha. Kveldens høydepunkt for meg var selvsagt da jeg vant prisen «Årets matblogger». Det har fremdeles ikke gått helt opp for meg at jeg vant, det virker for utrolig til å være sant. I morges måtte jeg nesten klype meg selv i armen, men den overfylte mobilen med koslige meldinger og gratulasjoner fra dere fikk det hele til å bli mer virkelig. Tusen takk!

Her kommer et bildedryss fra kvelden. Enjoy!

1

Det hele begynte med et pre-party på Hotell Continental for alle finalistene i VIXEN. Veldig koselig å møte flinke Anna fra bloggen MammatilMichelle.

10494820_809745189098224_3839519447920219325_n
Foto: Danby Choi (Perfektum Partisipp)
2

Etter pre-partyet gikk vi sammen bort til Christiania Teater, der prisutdelingen skulle holdes. Veldig hyggelig å møte matblogger-kollegaene mine Trine og Victoria.

IMG_6162

Da Oslos regnskur skyldte over hele meg (spesielt håret), ble Steven fra Redken en reddende engel. Tusen takk!!

IMG_6164
Såå fornøyd var matbloggeren med nystylet hår!
VixenBlogAwards2015_02-221
Foto: Kaja Dons Petrusson

Jeg fikk meg en utrolig gøy overraskelse på prisutdelingen da My Little Kitchen ble ropt opp og jeg ble tildelt prisen Årets matblogger.

Prisutdelerne av matbloggerprisen var Henrik Thodesen og Tina Holt. Det ble en litt vel lang klem fra Henrik haha. Bare trykk her å se selv :-)

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_208-700x467
Foto: Vixen.no
VixenBlogAwards2015_02-230
Foto: Kaja Dons Petrusson

Se video fra utdelingen av matbloggprisen på Facebooksiden min nå – trykk HER!

IMG_6175

Takk til VIXEN for prisen, Brødrene Øyo for flott knivsett og Finn Schjoll for nydelige blomster! Jeg vil også si tusen takk til hele United Bloggers teamet og spesielt Annette :-)

IMG_6179

Dagens status:

  • Jeg er fremdeles litt skjelven, men begynner å komme meg etter overraskelses-sjokket!
  • Instagrammen min holder på å eksplodere – gått fra 2400 til nesten 4000 følgere på én natt (WÆÆ!!). Men den har heldigvis bare godt av å legge på seg litt, så følg meg gjerne på @mylittlekitchenthea
  • Facebooksiden nyter livet – for den elsker likes og kommentarer. Tusen takk til alle dere som legger igjen så hyggelige kommentarer! Følg meg gjerne på Facebook her!

Klikk gjerne «Liker» om du liker innlegget :-)

Klem fra en overlykkelig matblogger!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *