Første gang på TV

Da jeg kom hjem fra VIXEN var jeg så heldig å bli invitert til å være med på Vestlandsrevyen på NRK for å snakke om My Little Kitchen som ble kåret til «Året matblogg» i VIXEN Blog Awards 2014. Veldig spennende og litt skummelt, for jeg hadde aldri vært på TV før, og ihvertfall ikke på direkten. Jeg ble godt tatt imot av sminkøren og programleder Mette Anthun.

Her kommer bildedryss fra «behind the scenes» på Vestlandsrevyen:

IMG_6202

Jeg ble først sendt i sminken, der jeg fikk en skikkelig TV-sminke.

IMG_6209IMG_6210
IMG_6218
I studio før sending
IMG_6220
IMG_6242
Sitter klar og spent i den grønne sofaen med prisen og venter på min tur
879

Du kan se sendingen på nrk.no om du vil – bare klikk her!

IMG_6263
IMG_6268
Koselig å snakke med Mette Anthun etter sending

Klikk gjerne på «Liker» om du liker denne typen innlegget 🙂

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *