Bolletips til fastelavn!

På søndag er det fastelavn (den obligatoriske bolledagen) og da må det bakes boller!

I dette innlegget har jeg samlet ulike bolleoppskrifter til fastelaven, både for deg som foretrekker de tradisjonelle fastelavensbollene og for deg som ønsker å prøve ut nye varianter i år. Håper du finner noen fristende boller du vil bake til fastelaven :-)

IMG_6097
Tradisjonell fastelavensbolle

Luftige hveteboller, fylt med pisket krem og syltetøy! Er det de tradisjonelle fastelavensbollene som er din favoritt? Da finner du oppskriften her!

IMG_9703
Hjerteformede boller er en søte idé til fastelaven

Det er også en søt idé å lage hjerteformede fastelavensboller.  Lag disse hjertebollene og fyll med krem og syltetøy. Hjerteboller er perfekt å gi til noen du er glad i. Oppskrift her!

IMG_6947
Herlige vaniljeboller med melisdryss

Hvis du ikke er så glad i vanlig pisket krem, er disse bollene fylt med vaniljekrem et godt alternativ til tradisjonelle fastelavensboller. Oppskrift her!

IMG_6853-640x426
Boller med sjokoladebiter

Hveteboller med sjokoladebiter er perfekt for de som liker å krydre boller med litt ekstra godbiter. Disse kan også deles i to og serveres med krem i midten. Oppskrift her!

5-640x518
Lykkegriser = boller formet som søte griser

Ønsker du å lage noen boller helt utenom det vanlige og være litt kreativ? Da er disse grisebollene noe for deg på fastelavn. Grisebollene er fylt med vaniljekrem og toppet med melisglasur og rosiner til øyne. Fantastisk gode og morsomme boller. Du finner grisebollene her!

Ønsker dere alle en kjempefin Fastelavn med hjemmebakte boller! Jeg vil veldig gjerne høre hvilke boller du baker til Fastelavn i kommentarfeltet under :-)

Klikk gjerne på «Liker» om bolletipsene falt i smak :-)

– Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *