Mine 10 beste bolleoppskrifter!

Jeg har samlet mine 10 beste bolleoppskrifter i ett eget innlegg. Håper dere finner noen fristende oppskriften, slik at det blir litt bollebaking i helgen :-)

IMG_6309

Grisebollene er fylt med vaniljekrem og toppet med melisglasur og rosiner til øyne. En av mine favorittboller å bake! Oppskrift her! 

Kanelboller er smakfulle boller bakt med sukker og kanel, toppet med perlesukker og melisglasur. Oppskrift her!

IMG_6398

Herlige vaniljesnurrer er en favoritt hjemme hos meg. Oppskrift her!

Morsomme dyreboller! Bollene er trykket ut til ulike dyr og pyntet med glasur. De er supre til barnebursdager og besøk. En garantert suksess! Prøv selv her!

Kan du tenke deg noe bedre enn duften av nybakte boller? Skoleboller er supergode og populære boller med vaniljekrem, melisglasur og et dryss av kokos. Oppskrift her!

Brioche er et fransk frokostbrød. Du kan fylle den med masse forskjellig, som bær, sjokolade og vaniljekrem, så det er mer som en bolle. Brioche er veldig gode, luftige og perfekt å lage til frokost når du skal kose deg med noe ekstra godt. Deigen hever over natten, og så er det bare å bake ut og steke neste morgen til frokost. Oppskrift her!

ert i strålende humør. Utrolig gode og luftige sjokoladeboller! Bollene er bakt med masse sjokoladebiter og smaker kjempegodt servert med melk. Oppskrift her!

Vaniljeboller er herlige boller fylt med vaniljekrem. Dryss melis over bollene og server. Smaker himmelsk godt! Oppskrift her!

Fantastisk gode solskinnsboller. Bollene er fylt med sukker, kanel og en solskinnsklatt i mitden. En solskinnsbolle får deg garantert i strålende humør. Oppskrift her!

IMG_5717-720x1080

Nybakte, luftige hveteboller slår aldri feil – det enkle er ofte det beste. Bollene smaker også godt servert med syltetøy eller brunost. Oppskrift her!

 

 Trykk gjerne på «Liker» om du ble inspirert til å bake i ferien :-)

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene. 

3 kommentarer

  1. Hei!
    Jeg har tenkt å lage oppskriften din på Oreokuler som en del av julegaver i år. Disse holder seg vel i en uke eller to uten å bli dårlige? Jeg ser på andre oppskrifter på nett at de anbefaler bruk av kvalitetssjokolade til konfekt. Jeg lurer på om det har noe å si på annet enn smaken, om du har brukt kvalitetssjokolade før? :) Jeg synes melkesjokolade er den desidert beste sjokoladen, og de dyrere sjokoladene kan ikke måle seg! Og jeg lurer også på om du blir å legge ut flere oppskrifter på konfekter og lignende nå frem mot jul? :D

    1. Hei! Ja oreokulene holder 1-2 uker ca. Jeg har ett innlegg med hjemmelaget konfekt på bloggen. Der brukte jeg kvalitetssjokolade fra Callebaut. Se her: http://mylittlekitchen-thea.blogspot.co.uk/2014/03/hjemmelaget-konfekt.html?m=1

      Jeg synes den sjokoladen er veldig god. Men du må bruke den sjokoladen du liker best. Melkesjokolade er veldig godt, så selvfølgelig kan du lage god konfekt med den sjokoladen :-) Ja, jeg skal prøve å få til flere oppskrifter på konfekt og annet godt før jul :-)

    2. Jeg har laget disse nå to år på rad i julegavene til mine og min manns foreldre og jeg har brukt melkesjokolade. Alle har elsket de og de har gått ned på høykant :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *