Hvordan bruke opp overmodne bananer?

De gule bananene som ligger i en skål på kjøkkenet. Ingen spiser de. De blir brune. Bananene er overmodne. Hva nå?

Noen som kjenner seg igjen? Da er spørsmålet: hvordan bli kvitt de overmodne bananene? I denne ukens «Theas tips» har jeg samlet svarene! Det er mange herlige oppskrifter med banan, som smaker best, med overmodne bananer. Bananene gir mest smak når de er godt modne.

3

Bananmilkshake: Har du noen overmodne bananer liggende er de perfekt å bruke i denne milkshaken. Dette er en fyldig og god milkshake med banansmak, som er super enkel å lage når du har lyst på noe godt! Oppskrift her!

Banan-nutella milkshake: En herlig milkshake med nutella og banan. En god kombinasjon! Smaken minner faktisk litt om hjemmelaget sjokolademelk. Oppskrift her!

IMG_5036

Bananpannekaker: Mine favorittpannekaker! Enkle å lage og perfekte når du har lyst på noe ekstra godt til frokost. Oppskrift her!

IMG_0474

Banankake med nutella frosting: Saftig og god banankake med en søt og herlig smak av banan. Nutella frosting på banankake var en super god kombinasjon. Oppskrift her!

1

Havre- og bananmuffins: Disse muffinsene er utrolige gode. Bananene gjør muffinsene ekstra saftige og søte. Oppskrift her!

Frømuffins med banan: Gode lunsjmuffins med forskjellige typer frø og biter av banan. De er supre å ha med til lunsj på skole og jobb. Oppskrift her!

2

Bananmuffins med sjokoladebiter: Disse muffinsene er utrolige gode med den herlige smakskombinasjonen av banan og sjokolade. Oppskrift her!

Pære- og bananmuffins: Muffinsene er laget med banan og pære, og det gir de en søt og god smak, uten at du trenger å bruke sukker. Oppskrift her!

IMG_4687

Herlige havre- og banankuler er superenkle å lage – alt du trenger er havregryn og banan. Energikulene er supert påfyll av energi i en travel hverdag og etter trening. Oppskrift her!

Klikk gjerne på «Liker» om du likte tipsene til oppskrifter med banan :-)

– Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *