Lørdagsmagasinet på besøk

15
Legg meg til på Snap Chat: mylittlekitchen

Jeg fikk besøk av Siren Henschien fra Lørdagsmagsinet på TV2, som kom for å følge meg og venninnene mine på vennebaking. Vi pyntet cupcakes og koste oss. Dette er i anledning kakeboken min som kommer ut til høsten, der jeg blant annet skal ha fokus på baking med venner.

20
IMG_7279
Vennebaking med cupcakes pynting
IMG_7288

Jeg må innrømme at jeg var ganske spent da jeg skulle se reportasjen i dag. Dette var min 2. gang på TV og det ligger mye mer spenning i det enn å bli intervjuet til en avis/blad, i og med at man ikke får se noe før det sendes på TV. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet – synes det var en koselig reportasje 🙂

Fikk du ikke sett reportasjen? Du kan se den på tv.no, her!

IMG_7334
Hele gjengen

Følg meg gjerne på Instagram, @mylittlekicthenthea, her!

Facbooksiden finner du her!

Klikk gjerne på «Liker» om du liker at jeg lager «behind the scenes» innlegg 🙂

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *