Hjemmelaget lørdagsgodt

Nå er det endelig helg igjen! Det er alltid gøy å trylle frem noe hjemmelaget godteri til lørdag. I dette innlegget har jeg samlet noen favoritter som er supert å kose seg med på lørdagskvelden. Håper du finner noe fristende du har lyst å prøve!

IMG_4917

 Pistasjmarsipan

Glad i marsipan? Prøv denne varianten laget av pistasjnøtter, dekket med sjokolade og toppet med et dryss havsalt. Knallgode!

IMG_2290

Kokosboller

Disse herlige hjemmelagde kokosbollene er fantastisk gode. Inni kokosbollene ligger et jordbær, og det gjør de bare enda mer spennende og friskere enn vanlige kokosboller. Jeg synes at hjemmelagde kokosboller smaker enda bedre enn de du får kjøpt i butikken. Kokosboller er overraskende lett å lage og noe jeg virkelig anbefaler dere å prøve!

My-Little-Kitchen-085-640x426


Sjokoladefudge på 20 minutter

Denne sjokolade fudge smaker kjempegodt av mørk sjokolade og den er pyntet med non-stop på toppen. Det er bare å sette i gang, om 20 minutter kan du nyte disse godbitene!

IMG_7370-640x370

Pikekyss

Disse søte pikekyssene er perfekte å kose seg med på lørdagskvelden. De er sprøe, gode og smelter i munnen. Lag dem gjerne i forskjellige farger. Hele familien kommer til å elske disse pikekyssene!

IMG_8758-640x426

Oreokuler

Oreokuler er utrolig gode og deilig konfekt, fylt med knuste oreokjeks og dyppet i sjokolade. Perfekt lørsdagsgodt!

IMG_0041-720x480

Oreo lollipops

Oreo lollipos er oreokjeks på pinne, dyppet i sjokolade og pyntet med strøssel. Fantastisk gode, veldig populære og perfekte som lørsdagsgodt.

IMG_8776-640x426

Hjemmelaget troika sjokolade

Lag din egen troika sjokolade! Konfekten har herlige lag av marsipan, nugat, bringebærgelè og er dekket med sjokolade.

IMG_07641

Cake pops

Sjokolade cake pops er laget av smuldret sjokoladekake blandet med sjokoladekrem, som er formet til kuler på pinne. De er dyppet i rosa og hvit sjokolade og pyntet med hvite og sølvfargede små kuler.

IMG_70991-720x480

Iskaffe

Frappuccino karamell iskaffe er en deilig iskaffe toppet med krem og karamellsaus. Den smaker utrolig godt av karamell og litt kaffe. Frappuccino iskaffe er virkelig verdt å prøve, også for deg som ikke er så glad i kaffesmak! Det er bare å tilsette mer eller mindre kaffe etter hva du liker. Denne hjemmelagde iskaffen må bare nytes! Sjokolade varianten finner du her!

IMG_9504-720x480

Brownie sjokolade kjeks

Fantastisk gode sjokoladekjeks! De er utrolig gode, seige og smaker litt som brownie. Kjeksene inneholder verken mel eller smør.

Ønsker dere alle sammen en fin helg :-)

Likte du innlegget? Trykk gjerne på «liker» :-)

– Thea

2 kommentarer

 1. Anonymous

  Hei!! :)
  Jeg har bursdagsfeiring denne helgen og tenkte å prøve meg på en av oppskriftene dine, sjokoladeiskaken:
  http://mylittlekitchen-thea.blogspot.no/2013/08/brownie-sjokoladeiskake.html
  Jeg må bare spørre for å være på den sikre siden, selv om det høres teit ut:
  Brownien, skal den bakes med vanlig kakao eller bakekakao?
  Håper du kan hjelpe meg :) Oreokulene dine er helt fantastiske forresten, lagd dem mange ganger før, tusen takk for inspirasjonen du gir ! :)

  1. Hei :) Jeg bruker alltid bakekakaoen fra Freia i brownien. Så kjekt at du skal lage sjokoladeiskaken, det er bare å spørre om det er noe du lurer på om oppskriften. Ingen spørsmål er dumme.

   Veldig gøy å høre at oreokulene falt i smak og at du liker bloggen :)
   Masse lykke til med bursdagsfeiringen og bakingen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *