Theas Little Kitchen

//egenreklame

Hei alle sammen! Nå er det på tide at jeg forteller dere mer om kakeboken min, Theas Little Kitchen, som kommer i butikkene i august i år.

Husker dere avstemmingen her på bloggen for litt siden? Jeg spurte dere om hvilket forsidebilde dere synes er best til boken min. Responsen var helt overveldende! Tusen takk for alle som har lagt igjen sin stemme og kommentert, diskutert og begrunnet både her på bloggen, Facebook og Instagram.

Vinneren er nå stemt frem! Det var ingen tvil om hvilke fremside dere likte best. Vinneren fikk over 70% av stemmene!! Det er nå avgjort at det blir dette bokomslaget som blir å se i butikkene fra august:

Littlekitchen_til_omslag_hires

Hele veien har det vært dette bokomslaget de fleste har falt for! Da jeg var på God Morgen Norge forrige uke, fikk til og med Signe på øret at lydfolkene bak det hele også likte dette bilde best, haha.

Noen kommentarer fra lesere:

«Jeg holder en knapp på bilde nr.1. Det var det første øynene søkte tilbake til. Har tro på at den kan skille seg litt ut i hyllen. Pirre nyskjerrigheten.»

«Jeg stemmer for 1. Varmere farger og ser at du trives med jobben du gjør»

Jeg var selv usikker på hvilke bilde jeg skulle velge da jeg la ut avstemmningen, men nå har dere hjulpet meg å ta valget – og jeg er helt sikker på at det er det rette. Dere er best og jeg setter utrolig stor pris på deres mening. Tusen takk!

11039697_844605172249713_261105196_n

Min mest populære kake, selveste rosekaken, får stort fokus i kakeboken med et helt eget kapittel med nye og spennende varianter. Jeg mener rosekaken er en kake alle kan bake, med en godt beskrevet fremgangsmåte og litt øvelse. Jeg deler mine beste rosekaketips og forklarer nøye i steg for steg i boken. Gjett om jeg gleder meg til å vise dere nærmere!

Forhåndssalget av Theas Little Kitchen har allerede startet – klikk HER for å bestille boken min.

(OBS! Omslaget på forhåndssalgssiden vil bli endret).

Klikk gjerne på «liker» og del videre :-) 

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *