My Little Summer Party

//Inneholder sponsede produkter, men dette er ikke et betalt innlegg

Denne helgen har det gått i ett – jeg har bakt masse og styrt på. Jeg arrangerte nemlig min årlige sommerfest! Vi var vel litt over 30 venner som koste oss i sommerværet. Dere som følger meg på Snap Chat har nok fått med seg dette – legg til: mylittlekitchen.

I år tenkte jeg at det ville være kjekt å dele sommerfesten med dere. Her kommer bildedryss og tips til både pynting, mat og kaker. Noen av oppskriftene jeg brukte ligger allerede på bloggen, resten kommer jeg til å poste fremover. Jeg har lagt inn lenker til oppskrifter og pynten jeg har brukt, slik at dere enkelt finner frem.

IMG_8029

Jeg pyntet teltet med ballonger, vimpler og nydelige rosa pom-poms

Festen ble holdt i et partytelt i hagen med masse sommerlig pynt, mat og kaker. Fargene gul og rosa gikk igjen, så da slo jeg til med en rosekake i fargene – og gjett hvordan den ser ut inni!?!

11220136_864551906956722_1322901164097740398_n

Jeg elsker disse iskrem honeycrombs fra pynttilfest.no. Utrolig fine og dekorative! Jeg pyntet også med disse nydelige lyserosa viftedekorasjoner.

3

Wraps med spekeskinke // innbakte minipølser // focaccia

Først serverte jeg enkel sommermat, noe av det var pastasalat, wraps, innbakte pølser og foccacia. Se de superkule stikkerne til wrapsene, både i palme og tropisk frukt. 

IMG_7912

brownie sjokoladeiskake // vannmelon på pinne // mini cupcakes // rosekake // popcorn & chips // spyd med jordbær, marshmallows og brownie

Kakebordet! Alt for masse kaker – typisk meg :-) Oppskriftene kommer på bloggen etterhvert.

5

Brownie sjokoladeiskaken er alltid utrolig populær og den forsvant med det samme. Jeg må si at kombinasjonen av jordbær, marshmallows og brownie er en ny favoritt etter denne sommerfesten.

1

rosa tallerk // gul kopp // dessertskjeer // trebestikk // iskrem beger // popcorn ekse // flagg // sugerør med partyflagg

Jeg hadde også litt salt på kakebordet – popcorn og chips. De geniale popcorneskene er fra den utrolig fine nettbutikken honeyoak.no. Jeg synes og så at sugerørene ble veldig stilige med små partyflagg på.

4428

Rosekaken var bokstavelig talt helt rosa og gul, både bunn og smørkrem. Oppskriften kommer på bloggen senere :-)

Her er det bare å forsyne seg!

22

Kule gule vimpler!

party

Det blir morsomme bilder med dette partysettet med barter, briller og slips fra honeyoak.no.

pinata

Wiii, da jeg fant denne sjøhest piñataen på pynttilfest.no måtte jeg bare ha den på sommerfesten min. Etter å ha kjøpt 1 kg snop og stappet piñataen helt full var den klar. Med bind for øyne snurret vi gjestene noen ganger før de fikk slå på piñataen i blinde. Veldig gøy å teste ut piñata for første gang. Du finner sjøhest piñataen og andre figurer her!

IMG_8091

En morsom og vellykket sommerfest!

Klikk gjerne på «liker» om du liker pyntingen og kakene :-)

Følg med gjerne på Instagram @mylittlekitchenthea og Facebook!

– Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *