Tips til grillfest i sommer!

Hei på deg! Det er onsdag og tid for “Theas tips”.

Grillsesongen er i gang og på varme sommerdager ute i hagen er det koselig å lage til et hyggelig måltid med familie og venner. I denne ukens «Theas tips» tipser jeg om godt tilbehør, som piffer opp et hvert grillmåltid i sommer.

IMG_2092

GRILLSALAT

Denne sommerlige salaten med tomat, avokado, rødløk og mozarellaost er kjempegod. Salaten passer perfekt som tilbehør til grillmat. Du kan også tilsette stekt kylling eller biff i salaten, så blir den en god lunsj. Den smaker godt servert med balsamicoeddik.

IMG_2200

GRILLET PAPRIKA

Paprika er enkelt å legge på grillen i sommer og godt tilbehør til grill mat. Pensle med olivenolje, grill og ta av skallet, så har du godt tilbehør på 1-2-3.

1

SJAMPINGJONGSTUING

Hjemmelaget sjampinjongstuing er godt tilbehør som er enkelt og greit å lage. Smaker veldig godt som tilbehør til grillet kjøtt.

IMG_6457-720x480

GRILLET BRØD MED FYLL

Disse brødene, servert med en frisk salat er en ordentlig sommerrett. De grillede brødene med fyll er god til både lunsj og middag.

IMG_2807

KAMSKJELL MED BACON

Kamskjell er kjempegodt som forrett. De er enkle å lage med surret bacon rundt, men supergode! Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en.

IMG_2150

GRILLET HVITLØKSBRØD

Grillet hvitløksbrød er godt tilbehør som er enkelt å lage på grillen i sommer. Brødene er dyppet i olivenolje med presset hvitløk og grillet til de er sprøe og gode.

IMG_7858

FOCACCIA MED HAVSALT

Focaccia er et italiensk brød som er supergodt å servere ved siden av grillretter i sommer. Dette er en helt klassisk variant kun med havsalt, men for en mer spennende focaccia kan du ha på skiver av oliven, løk, tomat og drysse med krydder på toppen.

IMG_2434

HJEMMEBAKTE PØLSEBRØD

Hjemmebakte pølsebrød er supert å lage nå i grillsesongen, når det går mye pølser. Pølsebrødene er enkle å lage og perfekte å fryse ned å ta opp når du trenger. Disse er minst like gode, luftige og ikke minst mye sunnere enn ferdigkjøpte pølsebrød. Server brødene med grillpølser og annet tilbehør du ønsker.

IMG_9142-720x480

HJEMMEBAKT HAMBURGERBRØD

Hjemmelagde hamburgerbrød gjør hamburgerne ekstra gode. Disse hamburgerbrødene med sesamfrø er luftige og gode.

IMG_0623

S’MORES

S’mores er en grillet marshmallow og smeltet sjokolade mellom to kjeks. Utrolig godt og perfekt å kose seg med etter en grillmiddag.

Klikk gjerne på «liker» om du liker ukens tips :-)

– Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *