Interrailing i Europa

Hei, alle sammen! Håper dere nyter sommeren, hvor enn dere er i verden. Jeg er tilbake i Bergen igjen etter 3 uker på farten rundt i Europa. Sammen med min trio på tur, har vi interrailet rundt fra by til by, med hver vår store backpack. For en fantastisk reise! Vi har opplevd så mye og sett så utrolig mange nye steder. Interrail anbefales på det sterkeste for de som liker å oppleve og se masse på ferie. Vi valgte å gjøre en liten kombinasjon av interrailing og avslappingsferie. Vi interrailet først i to uker, før vi hadde en hel uke på stranden i Italia.

8 byer på 3 uker!! Her er reiseruten:

 • Cardiff
 • Paris
 • Amsterdam
 • Praha
 • Wien
 • Venezia
 • Tellaro
 • Milano

Jeg hadde aldri vært i noen av disse byene før interrail, bortsett fra Cardiff da. Cardiff, hvor jeg var på utveksling i fjor, var første stopp på turen. Vi fikk møte alle waliserne fra skolen vår igjen og var med på skoleballet. Videre gikk turen til Paris – der tok vi det obligatoriske Eiffeltårn besøket, triumfbuen og var innom Louvre museet for å hilse på lille Mona Lisa. I Amsterdam, byen med alle kanalene, er visst alt lov. I Praha kom prissjokket, Euroen ble byttet ut med Tjekkiske koruna og vi fikk en full middag for 60 kroner – JA TAKK! Wien er den vakreste byen på lenge, jeg vil tilbake!! Venezia er fasinerende, kun båter, gondoler og båtbuss. Det er så likt over alt, med kanaler og broer, at det er alt for lett å gå seg bort. Tellaro er den skjønneste lille landsbyen i Italia – bading og soling der var herlig. Milano er shoppingbyen, veldig vakker og butikkene har lokaler i det flotteste bygningene. En utrolig gøy og fin slutt på reisen 🙂

interrail

Oppe fra venstre:

Tellaro // Togstasjon // Trdlo i Praha // Vakre Wien // Eiffeltårnet i Paris //Amsterdam // Venchi i Milano

Turens beste anbefalinger:

 • CREZH INN Hostel i Praha – utrolig bra og billig hostell. Definitivt det beste jeg har bodd på!
 • Trdlo i Praha – Skillingsbolle-lignende gjærbaskt med smak av kanel, sukker, mandler og vanilje. Veldig gode og tradisjonelle i Tjekkia!
 • Valentino Vintage i Milano – kjempekoselig og hyggelig restaurant med fantastisk service, like ved Milanos hovedshoppinggate. Må tilbake dit!
 • Venchi i Milano – Fint og koselig sted som selger sjokolade og italiensk gelato! Turens beste is 🙂
11758800_911600228883540_1144422690_n
I Praha kom jeg over en kafé som solgte skillingsboller, uten å vite det selv.
11778031_911598595550370_522333458_n
Anbefaler en tur innom Venchi for en skikkelig italiensk gelato!

Klikk gjerne på «liker» om du likte innlegget 🙂

Følg meg gjerne på Instagram @mylittlekitchenthea og Facebook!

Legg meg til på Snap Chat: mylittlekitchen

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *