Sommerens beste kaker

Det er onsdag og tid for ukens «Theas tips». Noe av det koseligste jeg vet å sitte ute i hagen en stille sommerkveld med gode venner. Nå i sommer er det bedre tid til besøk og da kan det være en god anledning å bake en herlig sommerkake. En ekte sommerkake for meg er frisk og god med friske bær eller frukt. I dette innlegget har jeg samlet mine favoritter.

IMG_2050

Saftig sjokoladekake med jordbær

Sjokoladekaken er fylt med sjokoladekrem og toppet med pisket krem og jordbær. En frisk, god og super saftige sjokoladekake, som tar seg godt ut i et sommelig besøk!

IMG_1902-640x426

Pavlova med sitronkrem og bringebær

Pavlova med sitronkrem og bringebær er en frisk og deilig sommerkake. Kaken består av en marengsbunn, sitronkrem, vaniljekrem og toppet med bringebær og hvite sjokoladeknapper. Smaker fortryllende godt!

IMG_3280-720x480

Flykrasj

Jeg vet ikke helt hvorfor kaken heter flykrasj, men kanskje fordi krem, masse frukt og bær har krasjet sammen oppå en marengsbunn? Den er ihvertfall utrolig god og frisk, at den er et must om sommeren!

IMG_6101-720x1080

Ostekake med kiwi

Ostekake er alltid godt! Denne er laget med både appelsinjuice og sitrongelé som gir kaken en frisk og god smak.

IMG_9415-720x479

Bringebærostekake med browniebunn

Denne deilige bringebærostekaken med browniebunn er en fantastisk god og nydelig kake. Kaken har 2 uimotståelige lag som passer godt sammen. Kaken er toppet med ferske bringebær og smaker utrolig friskt og godt.

IMG_6662-1024x683

Mango-sjokoladeiskake

En iskake er midt i blinken for et familiebesøk eller late dager i hagen med venner. Mango er min favoritt frukt og sammen med en herlig sjokoladeis, er det vanskelig å komme på noe bedre, synes jeg!

Del gjerne innlegget videre om du liker ukens tips :-)

– Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *