God Morgen Norge – baking fra Theas Little Kitchen

//egenreklame

Da har jeg akkurat kommet tilbake på hotellrommet! Jeg er så heldig at jeg ble invitert til å komme å bake med Wenche på God Morgen Norge igjen. Da jeg var på besøk i mai bakte jeg den populære 17. mai rosekaken min. Denne gangen bakte vi bringebærostekaken fra min nye kakebok, Theas Little Kitchen. Alltid veldig kjekt å være på besøk hos Wenche – kjempehyggelig dame!

Fikk du ikke sett bakingen på God Morgen Norge? Du finner videoen på tv2.no.

Her kommer «behind the scenes» bilder:

Alt klart før sending!

Takk for meg! Oppskriften på bringebærostekaken med browniebunn finner du i Theas Little Kitchen boken som nå er i salg i de fleste bokhandlerne i Norge.

11816162_885397948205451_2597004700737024302_o

Boken lanseres i dag hos Norlibutikken i Universitetsgata kl. 16:00. Det blir rosekakepynting, smaksprøver fra boken, mulighet til å kjøpe boken og jeg signerer bøker til de som ønsker det. Alle bakeglade er hjertelig velkommen! Håper du vil komme innom for en hyggelig kakeprat 🙂

Arrangementet finner du på facebook her!

Jeg har vært aktiv på Snapchat hele dagen. Legg til “mylittlekitchen” og se på video fra behind the scenes.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @mylittlekitchenthea 🙂

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *