One happy baking blogger

//egenreklame

Jeg må jo innrømme at det er litt skummelt å gi ut bok for første gang. En vet jo aldri hvordan den vil bli tatt i mot eller om den faller i smak. De siste ukene har jeg vært så heldig at jeg har fått dratt rundt til flere byer i Norge, møtt og snakket mange blogglesere og signert bøker.

Siden boken min, Theas Little Kitchen, ble lansert nå i august har det strømmet inn med bilder på Snaps fra bakeglade som har bestilt boken hjem i postkassen, bakt fra boken og gitt koselige tilbakemeldinger. Jeg vil bare si tusen takk til alle sammen! Dere er så gode!

1

Wow – her ser du noen av de som har sendt meg snap av sitt eksemplar av kakeboken.

Boken kan du bestille HER og få den rett hjem i postkassen til nettpris ;-) Eller så selges den i de fleste bokhandlere i hele Norge.

23

Det er så utrolig gøy og inspirerende når dere sender meg bilder av hva dere baker fra boken!

På Snapchat kan du også bli med med direkte på kjøkkenet når jeg baker.

Legg meg gjerne til på Snapchat: mylittlekitchen :-)

12016635_935107516532811_634818799_n

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *