Høstens herligheter!

Jeg liker godt høsten, men det er en årstid, der regnet som ofte styrter ned, det blir mørkere, kaldere og noen dager frister det bare å bli inne og kose seg med litt baking. Her er tips til kaker, muffins og annet bakst som passer godt å bake om høsten.

Eplekake

Eplekake er en perfekt kake å lage om høsten når eplene er på sitt beste. Duften av nybakt eplekake toppet med sukker og kanel fyller hele huset. Eplekaken er saftig, god og servert med is smaker den helt nydelig. Eplepannekaker

Friske og høstlige pannekaker med eple er veldig godt. Pannekakene har enkle koppemål og er lette å lage for barn. Server eplepannekakene varme og nystekte, gjerne med litt sirup, noen eplebiter og en dash kanel. 


Eplemuffins

Eplemuffins er perfekt å bake om høsten når eplene er på sitt beste. Muffinsene er utrolig gode toppet med eplebiter med kanel. Server med vaniljeis og så har du en kjempegod og høstlig dessert! 

Kanelboller

Hva er vel bedre enn å sette en bolledeig når regnet slår mot vinduene? Disse kanelbollene er kjempegode med sukker og kanel, toppet med perlesukker. De smaker veldig godt med melisglasur.


Skillingsbollekake

 Skillingsbollekaken var en veldig luftig og god bollekake, som falt i smak hos alle sammen. Bollekaken er toppet med perlesukker, men smaker også godt med melisglasur.

Pizzaboller

Disse pizzabollene er fantastisk gode og smakfulle. De er fylt med karbonadedeig og tomatsaus og stekt med ost på toppen. God middag, niste eller turmat!

Grovbrød

Dette er et sunt, kjempegodt og smakfullt brød med ulike typer frø. Saftig og godt brød, helt perfekt å ha med til niste for store og små.

Grytebrød

Prøv deg på dette eltefrie grytebrødet i høst! Fantastisk godt brød med sprø skorpe. 

Grønnsakssuppe med pølse

Kjempegod og smaksfull suppe som smaker ekstra godt på kalde høstdager.

Ønsker dere alle sammen en fin høsttid. Håper dere ble inspirert til å bake litt også!

Klikk gjerne på «LIKER» om du liker innlegget :-)

– Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene.

1 kommentar

  1. Vilka fina recept, kul läsning! Hösten innebär ju att det finns mycket frukt, och i synnerhet, tror jag, äpplen nu i våra trädgårdar. Delar därför med mig av ett recept på en urgod äppelchutney http://minlillakokvra.blogspot.se/2014/09/provsmak-av-appelchutney-en-hel-manad.html
    Passar kanon till grillat. Ha en fin dag! / Birgitta

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *