
Potetmos eller potetstappe er godt tilbehør til mange ulike middagsretter! Hjemmelagde potetmos er det beste etter min mening og det er jo så enkelt å lage selv. Her er oppskriften på familiens favoritt potetmos!
Potetmos:
4 porsjoner
- 8 poteter
- 2 dl melk
- 2 ss smør
- salt
- pepper
- revet muskatnøtt
- 1 egg (kan sløyfes)

Skrell potetene og skjær i biter. Kok opp potetbitene i vann og la de småkoke til de er møre. Sil deretter av vannet og mos potetene med en potetstapper eller gaffel.

Spe i med melk og rør inn smør. Smakstilsett stappen med salt, pepper og muskat. Rør tilslutt inn ett egg.

Så er potetmosen ferdig! Server i en skål som tilbehør til en middagsrett.

Klikk gjerne på «LIKER» om du liker oppkriften :-)
Du kan følge med meg i hverdagen og på kjøkkenet på Snapchat: mylittlekitchen
Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram @mylittlekitchenthea :-)
– Thea