Baketips til farsdag!

Det er onsdag og tid for den faste onsdagsspalten «Theas tips«. På søndag er det farsdag og da er det koselig å lage en ekstra god frokost og å bake noe godt til dessert til pappa. Her er noen tips til hva du kan bake både til frokost og dessert.

♥ En ekstra god frokostBrioche

Brioche er kjempegodt og supert å bake til frokost til en spesiell anledning. Deigen kan du lage dagen før, la den heve over natten og så er det bare å bake ut og steke om morgenen.Rundstykker

Nybakte rundstykker med godt pålegg er en kjempegod frokost. Du finner oppskrift på både grove og lyse rundstykker på bloggen.


Scones

Deilige scones med smak av sitron. Sitronsaften gjør sconsene ekstra saftige og gir en utrolig frisk og god smak. Server til frokost med en kopp te.

Bananpannekaker

Hva med å lage amerikanske pannekaker med smak av banan? Disse inneholder ikke vanlig sukker, men blir søte og gode av bananen. Bananpannekaker er perfekt å lage når du har lyst på noe ekstra godt til frokost.

♥ Dessert

 

Hveteboller

Luftige og gode hveteboller, formet som hjerter er perfekte å gi til noen du er glad i.


Crème brûléeEr pappaen din glad i crème brûlée? Crème brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak.

Oreokuler

Lyst å lage noe enkelt og godt til farsdag? Da er oreokuler supert å lage, det er kjempegodt og ikke minst veldig enkelt å lage.


Smashkake
Har du lyst til å slå til med en skikkelig god kake på farsdagen er denne smashkaken midt i blinken. Kaken har deilige lag av, marengsbunn med smash og ritzkjeks, sjokolade, vaniljekrem og er toppet med krem og smash. Den er rett og slett smashing god!

Håper du fant noe fristende du har lyst å bake!

Klikk gjerne på «LIKER» om du likte ukens tips :-)

-Thea

//Theas tips er faste innlegg med baketips som kommer her på bloggen hver onsdag. Klikk HER for å se samlingen over disse innleggene.

4 kommentarer

 1. Du er ikke bare flink, du overrasker stadig :-)

  1. åå, tusen takk :)

 2. Du er bare så flink!!:))) har du noe tips til hva cupcakes som kan passe til et julebord? Vi er 11 jenter som skal ha julebord hjemme hos en vennine. Du har så masse godt å velge mellom. Så jeg står fast og klarer ikkke å velge :p help mee!! :) :))

  1. Hei! Tusen takk for det. Så koselig med julebesøk. Hva med å bake disse brownie cupcakene med sjokoladekrem og så pynte med små polkastenger eller knuste polkastenger?
   Link her: http://mylittlekitchen-thea.blogspot.co.uk/2013/09/brownie-cupcakes.html?m=1

   Hvis du vil ha noen morsomme vinterlig cupcakes er disse snømann cupcakene morsomme. Håper det var til hjelp! Kos deg med bakingen :-)
   Link her: http://mylittlekitchen-thea.blogspot.co.uk/2011/12/snmann-cupcakes.html?m=1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *