Flying to London

Hei dere! Nå er jeg på vei til London sammen med min kjære. Vi skal tilbringe helgen her borte i koselige England. Jeg savner Storbritannia; det å høre britisk rundt meg hele tiden, kulturen og ikke minst folkene. Så det skal blir veldig kjekt å ta turen over dammen igjen nå, begynner å bli en stund siden sist.

Denne gangen tenker jeg at jeg vil lage noen flere Londontips-innlegg til dere; tips om mine favoritter i hovedstaden med hovedfokus på mat og baking. Høres det gøy ut?

Jeg vet allerede om en spennende kafé jeg bare må besøke denne gangen. Noe av det gøyeste jeg vet er å teste ut nye spisesteder og gå på matbutikken i utlandet – de selger jo så mye spennende! Jeg har allerede delt en god del med tips til kaféer og hvor du finner bakeutstyr på bloggen tidligere. Du kan lese Londontipsene jeg har delt tidligere her :-)

london

Jeg kommer til å oppdaterer dere på Snapchat (mylittlekitchen) og Instagram (@mylittlekitchenthea) mens jeg er i London, så bare å følge med der om du vil :-)

Da ønsker jeg dere en fin dag og god helg!

Klem fra London

2 kommentarer

 1. Åshild

  God tur!! Skal selv til London, men ikke før i mars!
  Heldigvis kan jeg da ta med meg tips fra din blogg når jeg reiser over :)
  Har to spisesteder jeg selv skal innom når jeg skal bort, kanskje det er noe du også vil sjekke ut?
  Jeg fant dem igjennom instagram: @flatironsteak og @snowflakegelato, hello vann i munnen og rumling i magen!!

  1. Tusen takk! London er en fantastisk by :-)
   Takk for tips! Skal sjekke ut de spisestedene, så håper jeg at jeg får tid til å stikke innom :-)
   God tur til London i mars!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *