Londontips: Yolkin Macaroon Ice Cream Sandwich

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen i Bergen etter en herlig langhelg i London. Det har virkelig vært en fin tur, jeg har fått utforsket Londons gater nærmere og funnet flere nye steder som er verdt å besøke. De neste dagene kommer jeg til å dele flere Londontips med dere!

Jeg må bare tips dere om noen fantastiske iskrem makron-sandwicher! Det var min Walisiske venninne, Piti, tok meg med til den lille pop up vognen som holder til ved en kafé i Soho. Nærmeste undergrunnstopp er Piccadilly Circus. Sandwichene er laget av to makroner, som er satt sammen med iskrem imellom. De kommer i flere ulike smaker og er fantastisk gode!

Macaroon Ice Cream Sandwiches

Denne pop up vognen er virkelig verdt et besøk! Sjekk facebooksiden deres for adresse og åpningstider.

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *