Londontips: The Attendant

Når man er i London sentrum og får lyst å sette seg ned å spise lunsj eller ta en kaffe, er det mange valgmuligheter. Det kryr av Starbucks, Costa Coffee og de vanlige kjede-kaféene i alle Londons gater. Det kan være helt greit det, men jeg foretrekker og synes det er spennende å finne de små unike spisestedene i sidegatene. Denne gangen fant jeg en helt unik kafé! Hva sier du til å spise lunsj på en kafé som har lokaler i et offentlig toalett fra 1800-tallet? Svaret bør være: ja takk!

img_8996.jpeg
Inngangen til The Attendant

Da jeg ved en tilfeldighet fant denne unike kaféen på nettet før jeg satte meg på flyet til London, visste jeg at her måtte jeg bare dra. Noe så spennende!

img_9021.jpeg

Jeg spiste lunsj på The Attendant. Veldig god mat, god service, avslappet stemning og stilige lokaler. Anbefaler et besøk på denne kaféen om du ønsker en unik kafé-opplevelse i London!

3
img_8999.jpeg
Passende dekorasjoner på «toalettkaféen»
img_9022.jpeg
Smakfull toast

Sjekk ut nettsiden deres for adresse og åpningstider. Nærmeste undergrunn-stopp er Goodge Street, og den ligger i en sidegate i nærheten 🙂

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *