Fem sjokolade-fristelser

Det er onsdag og tid for Theas Tips! I dag har jeg samlet noen favoritter oppskrifter som inneholder sjokolade. Jeg er veldig glad i sjokolade og baker mye godt med sjokolade og bakekakao.

Skal du ha besøk, filmkveld eller kose deg litt ekstra i ferien? Her er fem tips til sjokolade-fristelser til helgen :-)

IMG_9031
Saftige sjokolademuffins

Sjokolademuffins

Først må jeg bare tipse om mine saftige sjokolademuffins! De er faktisk bakt med banan som søtning og er ikke tilsatt vanlig sukker. Kombinasjonen av banan og sjokolade er også en sikker vinner!

IMG_7889
Spennende sjokoladeiskake med karamell

Dumle-sjokoladeiskake

Kaken er laget av sjokoladeis med biter av herlig dumle-sjokolade og pyntet med smeltet sjokolade. Iskaker er perfekte å lage om sommeren og supre å servere i sommerlige besøk. Denne herlige kombinasjonen av sjokolade og seig karamell må du bare prøve!

IMG_9503
Superpopulære sjokoladekjeks!

Sjokoladekjeks

Kjeksene faller garantert i smak hos alle sjokoladeelskere. De er utrolig gode, seige og smaker litt som brownie. Kjeksene inneholder verken mel eller smør.

IMG_55891
Grillede marshmallows og sjokoladebiter er prikken over i-en!

Rocky Road cupcakes

Brownie cupcakes toppet med marshmallows og sjokoladebiter. Server gjerne med vaniljeis ved siden av.

IMG_0792
Fantastisk kombinasjon av kokos og sjokoladebrownie

Kokoskake med browniebunn

Kaken har en saftig browniebunn med et tykt lag kokosmasse og er toppet med mørk sjokolade. Ny, spennende og god kake – sjokolade og kokos er virkelig en god kombinasjon :-)

———————————————————————————————–

Forresten, nå får du boken min, Theas Little Kitchen, på sommersalg! Bestill boken til kun 199 kr med fri frakt på forlagets nettside HER (reklamelink) :-)

Ønsker dere alle en fin uke videre!

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *