Sommerfest i gull

For en fantastisk helg dette ble! Dere som følger meg på Snapchat (mylittlekitchen) har fått med dere at jeg har vært veldig travel de siste dagene med å ordne til sommerfest. I dette innlegget vil jeg viser dere hvordan det hele ble, alt fra kakebord til dekorasjoner.

IMG_1061
Jeg feiret 20 års dagen min med sommerfest i hagen!

Hvert år holder jeg en sommerfest i hagen for å feire bursdagen min med gode venner. Det er så kjekt å samle gode venner på et sted for en skikkelig feiring. I tillegg elsker jeg å planlegge, pynte og bake til kakebordet og alt som har med å ordne til festen. Når jeg først planlegger en fest kan jeg jo like godt gå «all in». Årets fargetema var gull og lyserosa. Jeg hadde dekorasjoner og bakte kaker i disse fargene.

Jeg fikk hjelp av Festbutikken med de flotte dekorasjonene og gullballongene med helium! De holder til i Sartorparken her i Bergensområdet, men har også en nettbutikk som du enkelt kan bestille festutstyr fra rett hjem i postkassen.

6

– Forberedelser til sommerfesten –

IMG_1042
Årets kakebord!

Kakebordet er for meg høydepunktet med hele festen! Det er så gøy å planlegge, bake alt og så sette alt sammen å se resultatet. Fronten av kakebordet dekorerte jeg med nydelige tassels i gull og rosa. Siden jeg feiret 20 års dagen min, hadde jeg disse store gull ballonger med tallet 20 over kakebordet. 

5

Bursdagskaken min ble en sitronrosekake, fylt med mango og pyntet med roser av sitron-smørkrem. På toppen pyntet jeg med et gullhjerte. Jeg lagde MASSE marengstopper i fine farger som jeg serverte på mitt store etasjefat – ble ikke det lekkert?

Et kakebord er ikke fullstendig uten noe salt til gjestene. Jeg ordnet til chips i fine porsjonsskåler, i tillegg hadde jeg både søtt og salt popcorn i esker. Dette er så enkelt å ordne til og alltid like populært!

IMG_1051
Brownies med gullstøv gjør susen!

Gullbrownies var midt i blinken for denne sommerfesten. Browniesene er dekorert med spiselig gullstøv som gjør de ekstra dekorative.

4

Jeg hadde alt fra sugerør og bestikk, til tallerkener og servietter i gull. Karamellpopcornet serverte jeg selvfølgelig i pene esker med gull. I tillegg til kaker, serverte jeg en frisk pink lemonade i min nye flotte glasskrukke med tappekran – veldig populært!

2

– Photo booths & cone poppers 

Bildene blir ekstra gøye med photo booths! Jeg ordnet de til i vaser som jeg plasserte rundt på bordene, der jeg også pyntet med blomster fra hagen og smell bongbonger, i gull selvfølgelig.

IMG_1109
Fine enhjøriningspiñataen! Var ikke denne bare supersøt?

Piñata er gøy uansett alder! Fylt med godteri var det hard konkurranse om å slå denne piñataen ned :-)

3IMG_1086

Veldig fornøyd med feiringen og de flotte gullballongene mine. Mine absolutte favoritter er disse ballongene med gullkonfetti inni – så stilige!

Det var bildedrysset fra årets sommerfest! Håper dere likte det og kanskje til og med ble litt inspirert :-)

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *