Rosekaken til bryllupet

//inneholder egenreklame og annonselenker

I begynnelsen av juli var jeg i bryllup til min onkel og tante, og i den anledning bakte jeg denne rosekaken. Rosekaken er så fin og dekorativ på kakebordet, at den passer til en hver anledning. Jeg baker rosekaker til alt fra bursdag, dåp/navnedag, konfirmasjon, morsdag, farsdag og nå bryllup. Fargetemaet i bryllupet var lilla og hvitt, så da ble kaken dekket med roser i fin lillafarge. Denne rosekaken er fylt på samme måte som en av rosekakene fra boken min Theas Little Kitchen, men dekorert i en annen farge. Dette er faktisk første gang jeg pynter en lilla rosekake, de fleste vil ha rosa, hvit eller sjokoladekrem. Jeg synes at lilla kledde kaken veldig godt 🙂

IMG_1260IMG_1266

Kaken er laget av sukkerbrød, dynket i appelsinjuice og fylt med bringebærkrem og jordbærbiter. En frisk og saftig kake! Rosene er laget av en luftige smørkrem, farget med en sterk lillafarge.

Slik lager du denne rosekaken:

Oppskriften på sukkerbrød og den generelle fremgangsmåten på rosekaken finner du HER 🙂

Fyll: Bringebærkrem er bare pisket krem blandet med moste bringebær og litt vaniljesukker.

Oppskrift på smørkrem finner du HER og dette er lillafargen jeg brukte. Du trenger en 1M tipp og sprøytepose for å lage rosene. 

IMG_1263
Dekorativ lilla rosekake på kakebordet!
kakebok

SOMMERSALG!

Nå får du kakeboken min med flere rosekake-oppskrifter til kun 199 kr og med fri frakt på forlagets nettside. Du kan bestille boken rett hjem i postkassen ved å klikke deg inn HER!

Ønsker dere alle en fin uke 🙂

-Thea

2 kommentarer

  1. ser velsmakende 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *