5 år med bakeglede!

My Little Kitchen er 5 år i dag!!

Det er i dag nøyaktig 5 år siden jeg bakte blåbærscones på hytten og postet det første innlegget på My Little Kitchen bloggen. Jeg hadde bakt masse i årene før bloggen ble opprettet. Min store fascinasjon for baking begynte etter mat og helse i 6. klasse på Skeie skole. Jeg begynte å bake hjemme. Ingen av foreldrene mine har vært glad i å bake, så jeg fikk prøve meg frem på kjøkkenet ved anledninger som bursdagene i huset og søsknenes håndballkaféer. Det resulterte i en over gjennomsnittet stor bakeinteresse.

Da jeg begynte å dele oppskrifter på nett var det ikke fordi jeg hadde et ønske om å komme på topplisten. Det var ikke derfor jeg begynte med blogging. Jeg begynte fordi jeg elsker å bake og ville dele bakegleden og oppskrifter med andre. Det har gått opp og ned på veien, men jeg har alltid fortsatt å dele, uansett hvordan lesertallene har sett ut.

I dag har bloggen på mange måter blitt en del av min identitet. Jeg får ofte høre «du er hun med den bloggen, sant?», «bake-Thea» og «hun som baker så mye». Og så var det spørsmålene da; alt fra folk som spør om jeg kan bake kake til dem og til folk som er nysgjerrige på bloggen. Det er fascinerende hvordan alle ser ut til å lure på det samme, og jeg får de samme spørsmålene gang på gang. Storfavorittene er: «Baker du hver dag?» og «Spiser du alt du lager selv?». Svaret er nei på begge – heldigvis :-)

Jeg trives fremdeles veldig godt med bakingen og bloggingen etter 5 år i «gamet». 15 år gamle meg hadde aldri drømt om å nå så langt med bloggen som jeg har i dag, her jeg sitter med egen kakebok og flere tusen bakeglade følgere. Bloggen har blitt en stor del av meg og jeg styrer på med den ved siden av studiene på NHH. Jeg har for tiden flere spennende prosjekter på gang, som dere kommer til å få se og høre mer om til høsten. Tusen takk for et fint år med masse bakeglede, fine ord og tilbakemeldinger fra dere som følger med. Jeg har til og med vært så heldig å fått møte mange av dere på boksigneringer dette året :-)

Sist med ikke minst vil jeg si tusen takk til alle som har samarbeidet med My Little Kitchen dette året! En stor takk til Scandic Solli som alltid tar meg godt imot på mine mange turer til hovedstaden. Jeg vil også spesielt takke mine støttespillere som alltid stiller opp, dere vet selv hvem dere er :-)

IMG_1086
Hurra for 5 år med bakeglede her hos My Little Kitchen!!

Det har skjedd mye nytt og spennende dette året. Jeg har samlet de største høydepunktene under og mimrer litt over hva som har skjedd i bloggens 5. år.

Høydepunktene i bloggens 5. år:

13226940_1061251577251737_1807369421044783452_n

Boken min Theas Little Kitchen ble lansert i august 2015 og det var selvfølgelig stor stas. Det ble mange signeringen utover høsten blant annet i Oslo, Bergen og Stavanger.

IMG_6567

Jeg ble invitert tilbake til Wenches kjøkken og bakte denne kaken fra boken min på God Morgen Norge.

IMG_0544

Et mat-høydepunkt var da jeg tilfeldigvis kom over dette munkejernet og lagde munker for første gang på bålet. Det har nå blitt en fast favoritt på hytten. Oppskriften på munker finner du her!

A63I5924

Årets kick-off med United Influencers er alltid et høydepunkt. I år var vi på vakre Strømstad spa hotell og hadde en veldig fin helg! Her med Superpapsen, Glenn og Sprekfisene.

IMG_1034

Årets sommerfest med feiring av 20 års dagen min med gode venner er alltid et stort høydepunkt. Jeg elsker å styre på med planlegging, bake til kakebord og pynte til fest. Du kan se alle bildene fra hvordan årets sommerfest ble her!

IMG_7806

Årets mest populære kake på bloggen er SMASHKAKEN!

JUBILEUMSSALG

I anledning bloggens 5 års dag kjører jeg et stort sommersalg på min første bok, Theas Little Kitchen. Boken inneholder mine aller beste kaker, alt fra rosekake til iskaker og festekaker. Bestill boken HER innen 31. juli og få den til kun 199 kr og fri frakt :-)

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *