#London

Da er jeg tilbake i Bergen etter en fantastisk uke i London! Jeg har besøkt familie i tillegg til to av mine walisiske venninner som studerer i London. De måtte selvfølgelig få hvert sitt eksemplar av den nye boken, så nå blir det spennende å se hvordan det går når de skal bake etter norske oppskrifter hihi 🙂

Jeg synes det er kjekt å dele litt tips fra reiser med dere når det kommer til mat, opplevelser osv. Så her kommer noen tips fra høydepunktene denne Londonturen.

London er en min favorittby, det er alltid liv og så masse kjekt å finne på. Denne gangen spiste vi lunsj på Madison Rooftop  med utsikt over hele London – så fint! Denne ligger rett ved St. Paul’s Cathedral.

Jeg er stor fan av å teste ut nye kafeer eller ny mat når jeg er i London. Yolkin’s Macaroon Ice Cream Sandwich var bare så godt! Hun holder til på en kafé i nærheten av Piccadilly Circus og selger hjemmelagde makroner med iskrem mellom i spennende smaker.

Chinatown har masse godt! Her kjøpte vi oss Bubble Tea (min favoritt er mango som vanlig hihi). De er også mange gode restauranter i denne området. Vi testet ut koreansk mat og det var bare kjempegodt!

Carnaby street er en fin handle- og gågate, som ikke er like kaotisk som Oxford og Regent Street.

Her er et lite bildedryss fra London:

london1

Det ble også en dagstur til Cambridge. En veldig vakker og fin by! Byen hadde utrolig mange flotte bygninger, og ikke minst masse studenter, sykler og fine butikker. Anbefales!

london2

Ha en fin kveld alle sammen!

Ønsker du flere Londontips, kan du sjekke ut min London miniguide HER 🙂

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *