Ukens fristelser #8

Hei alle sammen! Klar for en ny uke?

Jeg har fått mange spørsmål om den nye boken, Vennebaking, den siste uken. Jeg skjønner at det kan være litt forvirrende, men denne boken skulle kun være ute i butikkene i 6 uker. Den har altså samme «levetid» som en utgave av et magasin. Dermed er dessverre ikke boken lengre mulig å få tak i på matbutikker og kiosker. Nå er det kun mulig å bestille den på nett HER, frem til lageret er tomt.

Ny uke og her kommer ukens mat-inspirasjon! Jeg har samlet sammen noen tips til herlig varm drikke, matpakken, middag og stilig bakverk til Halloween i morgen. Det er som vanlig masse godt på menyen! Jeg sitter og blir skikkelig fristet av oppskriftene når jeg setter de sammen ukens spalte. Trykk på navnet på oppskriftene under for å komme direkte til fremgangsmåten.

IMG_0831

Matpakke-rundstykker

Kjempegode grove rundstykker med valmuefrø som er supre å ha med i matpakken.

41

Nutella-kakao

Høsten er i gang for fullt og det er herlig med varme drikker på kalde høstdager. Kakaoen med ny og spennende smak, som garantert vil falle i smak hos alle Nutella-elskere.

3-1

Brødpinner med ost og dill

De er myke og gode, samtidig som osten gjør de litt sprø. Brødstengene passer godt som tilbehør ved siden av supper og salater, eller bare spises som de er.

6

Gulrotbrød

Gulrotbrødet er bakt med cottage cheese og revet gulrot. Sprø og god skorpe! Erstatt halvparten av hvetemelet med grovt mel om du ønsker et grovere brød.


IMG_1528-1

Thailandsk fiskesuppe

Jeg synes fisk smaker enda bedre i litt krydrede og smakfulle supper eller gryter. Da er det Thailandsk og indiske gryter som er favoritten. Denne thailandske fiskesuppen med blant annet kokosmelk, chili og limesaft er kjempegod. Anbefales!

IMG_4245

Edderkopper på pinne

Stilige, spiselige edderkoppene er supre å bake til Halloween! Edderkoppene er laget av sjokolade cake pops, selvfølgelig med åtte lakrisbein, øyne og litt «støsselhår» på toppen.

IMG_4277

Mumie-cupcakes

Lyst å bake cupcakes til Halloween? Cupcakene er pyntet med strimler av hvit fondant og lysende grønn øye, slik at du får stilige mumie-cupcakes.

Ønsker dere alle en fin start på en ny uke, Happy Halloween i morgen og håper dere ble inspirert til å prøve noe nytt denne uken!

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *