Julegavetips til den bakeglade

Da har vi akkurat kommet til desember og jeg har allerede begynt å få masse spørsmål om julegaver fra dere. Jeg har tidligere laget et innlegg med tips til spiselig julegaver. I dag tenker jeg å komme med tips til fine gaver å gi til andre bakeglade. Kanskje til og med tips til hva bakeglade kan ønske seg til jul :-)

Under kommer mine (mange) julegavetips, hihi:

julegavetips

1. Marmorkjevle – Jeg har lenge ønsket meg en kjevle i marmor! Ikke bare er den fin å se på, men marmor er også spesielt genial å bruke til å kjevle ut ting som vanligvis lett setter seg fast i kjevlen, for eksempel marsipan eller fondant. En superfin julegave til bakeglade!

2. JJ slikkepottsett – Slikkepotten fra Josef Josef er virkelig en av de beste slikkepottene jeg har og har lenge vært en stor favoritt på kjøkkenet. Dette settet inneholder en slikkepott, slikkepottskje og «cookie turner».

3. Pepperkakeformer – Skjønne pepperkakeformer er en fin gave!

4. Brownie-form – Denne formen er midt i blinken å lage brownies i og har vært i flittig bruk siden jeg skaffet meg en slik firkantet brownieform. 

5. Ugleform til egg – Lag den stiligste frokosten! Morsom gave til de som liker å kokkelere litt kreativt på kjøkkenet. 

6. Muffinsbrett – Stekebrett til muffins er er flott gave til bakeglade som ikke allerede har et slikt genialt brett. Med dette brettet vil ihvertfall ikke cupcakene «gå i spagaten» igjen :-)

tips 2

7. «Rosekake-tippen» – Hva med å gi denne 1M-tippen i julegave til en bakeglad venninne? Denne tippen brukes både til rosekakepyntingen og er super til cupcakespynting!

8. Strøssel – Litt ny kakepynt og strøssel er alltid gøy!

9. Litermål med vekt – Smart, ikke sant? Flott og nyttig gave til de som liker å bake!

10. Utstikkere – Med disse skjønne utstikkerne kan det trykkes ut sommerfulger i fondant og marsipan.

11. Muffinsformer – Nye muffinsformer er alltid kjekt for cupcakesbakere!

12. Snøkrystall sillikonform – Form til å lage snøkrystaller av fondant eller marsipan. 

Tips! En idé kan være å lage til et «bakesett» som for eksempel består av en slikkepott, muffinsformer og strøssel :-)

boktips

Bakebøker er super inspirasjon å gi til de som liker å bake!

13. Theas Little Kitchen er en stor bakeboken som inneholder mine aller beste kaker til en hver anledning. Boken får du kjøpt på bokhandelen og på nett her!

14. Vennebaking med My Little Kitchen inneholder oppskrifter på hjemmelaget godteri, kjeks og masse annet godt til filmkveld og bursdagsfest. Fin julegaver til bakeglade venninner! Boken fåes kjøpt på nett her!

Håper dere likte julegavetipsene! Ønsker dere en fin kveld videre :-)

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *