Nachos med guacamole

Det er fredag!!

Nachos er bare den ultimate fredagskosen – så godt! Denne nachosen er litt annerledes enn bare å slenge kjøttdeigen på torillaschipsen med litt ost. Den er laget med både tomat, bønner og litt chilismak. Server den nystekt med guacamole ved siden av, og du har en herlig helgemiddag! Guacamole er jo egentlig det viktigste med hele måltidet, synes nå jeg. Men ja, her kommer dagens oppskrift:

IMG_1446

Denne oppskriften holder til 4 personer.

Nachos:

 • 1 løk, finhakket
 • 3 fedd hvitløk, finhakket/presset
 • 400 g karbonadedeig/kjøttdeig
 • 1 boks røde bønner (kan sløyfes)
 • 1 boks hakkede tomater
 • 2 ts chilipulver
 • salt
 • pepper
 • 1 pk tortilla chips
 • revet ost
 • guacamole – oppskrift HER

Begynn med å steke løk og hvitløk i en stekepanne. Tilsett karbonadedeigen og stek til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett bønner, hakkede tomater og chilipulver og kok opp. Tilsett salt og pepper etter smak.

IMG_1426

Ha tortillachips i bunnen og langs kanten på en ildfast form. Hell over kjøtt-blandingen fra stekepannen. Strø over revet ost. Stek i ovnen på 220 grader i cirka 8 minutter til osten er godt stekt på toppen.

Lag guacamolen mens nachosen er i ovnen – oppskrift her!

IMG_1443

Server nachosen nystekt med guacamole ved siden.

IMG_1445

Ønsker dere alle en strålende fredagskveld!

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *