Bringebæris på pinne

//inneholder annonselenker

Hei alle sammen! Her om dagen laget jeg ispinner på Snap med dere. Jeg heter «mylittlekitchen» på Snap om du vil følge meg der også.

I dag vil jeg dele denne herlige oppskriften på bringebær-ispinner med dere her på bloggen. Disse er enkle å lage med få ingredienser og supre å diske opp med nå i sommer. I tillegg er disse sunnere enn vanlig is, siden de er laget av gresk yoghurt, bringebær og litt vaniljesukker. Vaniljesukkeret kan byttes ut med annen søtning om ønsket.

Min venninne, Sofie, pleier å lage denne oppskriften som en dessert uten å fryse den til is. Det er også kjempegodt og enkelt. Hun pleier å bruke litt flytende natreen som søtning.

Tilslutt hadde jeg litt mørk sjokolade på toppen av ispinnene – dette kan selvfølgelig droppes eller du kan bruke en annen type sjokolade om du ønsker det.

Jeg brukte disse silikonformene til å lage ispinnene, som gjør det veldig enkelt. Det følger også med klassiske tre-ispinner til formene. Jeg har hatt disse formene i flere år, har brukt de mye og er veldig fornøyd.

Det går også fint å bruke en plastkopp og stikke en pinne i midten. Jeg fikk 3 ispinner av denne oppskriften, men dette vil variere litt etter hvilke type former en bruker og hvor store is en lager :-)

Bringebæris på pinne:

3 stk

  • 200 g frosne bringebær
  • 3 ss gresk yoghurt
  • 1 ts vaniljesukker
  • eventuelt mørk sjokolade til pynt

Utstyr:

Slik gjør du:

  1. Ha bringebærene i en blender og kjør til de er most.
  2. Tilsett yoghurt og kjør videre i blenderen til det er godt blandet sammen.
  3. Smak til med vaniljesukker / annen søtning.
  4. Fordel isen i formene med en skje. Slå formene litt ned i kjøkkenbenken for å få bort luftbobler i isen.
  5. Sett isen i fryseren i minst 4 timer til isen er helt fryst.
  6. Når ispinnene er klare for servering; smelt sjokolade og ha på ispinnene. Du kan også dyppe isen i sjokolade om du ønsker det.
  7. Jeg pakket ispinnene som skulle tilbake i fryseren inn i aluminiumsfolie.
Ferdige bringebæris!
Godt med sjokolade på toppen

Håper dere likte denne oppskrift på enkle og gode ispinner. Ønsker dere alle en strålende sommer videre!

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *