Sommersalat

I dag deler jeg oppskriften på denne herlige salaten som jeg lager mye nå om sommeren! Den er veldig enkel å lage og passer godt som tilbehør til sommerens grillmiddager. Jeg er veldig glad i å bruke en god olivenolje som dressing og smake til med salt og pepper.

Sommersalat:

  • 2 håndfuller med ruccola salat
  • 1 stor tomat
  • 1/2 rødløk
  • 1 nepe
  • 1 mozzarellaost
  • olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du:

Begynn med å vaske salaten og legg den i bunnen av serveingsskålen. Skjær tomaten i biter og rødløk i skiver. Skrell nepen og skjær i biter. Skjær mozarella ost i biter. Ha alt oppi serveringsskålen og blant lett sammen. Tilslutt, hell litt olivenolje over salaten og smak til med salt og pepper. Server salaten frisk og fin. Den passer godt som tilbehør til middagsretter.

Tips! Du kan også tilsette stekt kylling eller biff i salaten, så blir den en god lunsj.

Smakfull salat som passer godt til sommerens grillmiddager

Ønsker dere alle en strålende dag!

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for mer matinspirasjon :-)

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *