Årets kick-off med United Influencers

Annonse – Vestlia Resort på Geilo & Dr. Schrammek

Da har jeg akkurat kommet tilbake til Bergen etter et fantastisk kick-off hos Vestlia Resort på Geilo sammen med hele gjengen fra United Influencers (UI). Det var SÅ hyggelig å møte både kjente fjes og nye medlemmer av UI-familien. Dette har vært et årlig event siden jeg ble med i UI i 2015 og det er alltid utrolig bra opplegg. Dagen startet med en herlig lunsj og spennende foredrag. Deretter var det ut i snøen for 5kamp. Vi ble delt inn i lag og konkurrerte i 5 ulike øvelser – gøy!

Etter litt frisk luft gjorde vi oss klare for middag og fest. Vi fikk servert 3-retters middag, prisene i årlige UI awards ble delt ut og Petter Pilgaard var kveldens konferansier. Flinke Mari med Vegetarbloggen vant prisen for Årets Influencer i UI. Sjekk ut Mari sin blogg for inspirasjon til masse god vegetarmat!

I morges før jeg tok toget tilbake til Bergen, var jeg så heldig å få teste Green Peel behandling fra Dr. Schrammek. Alltid spennende å prøve noe nytt og jeg merker allerede gløden i huden. I tillegg rakk jeg heldigvis den fantastiske frokosten på Vestlia – her var det mye godt å velge mellom!

Her kommer et bildedryss fra helgen og fotografen bak er Sigve Ferstad (@sferstad):

Tid for 5kamp
Laget jobber med oppgavene

Tusen takk til United Influencers og Vestlia Resort for et utrolig kjekt kick-off! Jeg gleder meg allerede til neste år :-)

Sjekk ut min Insta-story for flere bilder og videoer. Jeg heter @mylittlekitchenthea der

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *