Spinatpannekaker

Denne helgen prøvde jeg meg på spinatpannekaker! Det er rett og slett pannekakerøre tilsatt spinat for en herlig grønnfarge 🙂

Pannekakene toppet jeg med ruccolasalat, avokado og fetaost. Det ble en skikkelig grønn lunsj og var så godt! Pannekakene smakte også veldig godt med syltetøy.

Spinatpannekaker:

6 stk

  • 2,5 dl hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 2 egg
  • 3 dl melk
  • 2 håndfuller spinat

Tips til tilbehør:

  • avokado, ruccola salat, fetaost, salt og pepper
  • ost, skinke, tomat og salat
  • syltetøy

Slik gjør du:

Ha mel og salt i en bakebolle. Rør sammen egg og melk, og bland inn i melet litt etter litt.

Ha spinaten i røren og bruk en stavmikser til å gjøre røren helt jevn (og grønn). La røren svelle i 10 minutter før steking.

Varm en stekepanne med en klatt smør. Ha en øse røre i stekepannen og fordel den jevnt utover. Stek pannekakene på begge sider til den får en gyllen farge.

Server gjerne pannekakene med det samme når de er varme. De smaker også godt kalde. Spis de som de er eller topp med det du liker. Denne gangen spiste jeg de med ruccolasalat, avokado og fetaost. Syltetøy var også veldig godt.

En grønn og god lunsj!

Ønsker dere alle en fin uke!

Husk å følge meg i sosiale medier 🙂 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *