Kokospannekaker med myke epler

Tykke og luftige pannekaker laget med kokosmelk. Smakte skikkelig godt servert med myke epler med kanel, gresk yoghurt og kokosflak :-)

Kokospannekaker:

10 stk

  • 250 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • en klype salt
  • 4 dl kokosmelk på boks
  • 4 egg
  • smør til steking

Myke epler med kanel:

  • 1 eple, uten skall
  • 1 ts kanel

Slik gjør du:

  1. Ha mel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bakebolle. Tilsett kokosmelk og egg. Bruk en visp og rør alt godt sammen til en røre uten klumper. La røren svelle i ca. 10 minutter.
  2. Stek pannekakene på en takke eller i en stekepanne. Etter ett par minutter på hver side er pannekakene ferdigstekte.
  3. Legg de ferdige pannekakene på et serveringsfat og legg et håndkle over for å holde de varme til resten er ferdig.
  4. Når pannekakene er ferdigstekte, lager vi epletilbehøret. Del et eple uten skall i små terninger. Bland sammen med kanel i en skål og varm mikrobølgeovnen i ca. 2 minutter på 850 watt til eplebitene er møre.
  5. Server pannekakene varme og nystekt med gresk yoghurt, epler og gjerne kokosflak.
Mmm, deilig pannekakelunsj :-)

Husk å følge meg i sosiale medier :-) 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *