Har du rester av brød? Da er brødpudding enkelt og godt å lage.
Jeg brukte rester av surdeigsbrød. Godt med banan som gjør brødpuddingen ekstra saftig og sjokolade for litt ekstra smak.
Arme riddere er også supert å lage av tørt brød 🙂

Brødpudding med banan og sjokolade:
- 2 egg
- 3,5 dl melk
- 2 ts vaniljesukker
- 1 banan, most
- ca. 180 g brød, i firkanter
- 50 g sjokoladeknapper
Bland sammen egg, melk, vaniljesukker og most banan i en bolle. Ha i brød i firkanter og la det stå i 10 minutter slik at brødet trekker til seg væsken. Tilsett sjokoladebiter.
Ha i en ildfast form ca. størrelse 14×20 cm. Stek ved 150 grader nederst i ovnen i ca. 30 minutter. Serveres varm.

Mer bakeinspirasjon i sosiale medier 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea