Brødpudding med banan og sjokolade

Har du rester av brød? Da er brødpudding enkelt og godt å lage.

Jeg brukte rester av surdeigsbrød. Godt med banan som gjør brødpuddingen ekstra saftig og sjokolade for litt ekstra smak.

Arme riddere er også supert å lage av tørt brød :-)

Brødpudding med banan og sjokolade:

  • 2 egg
  • 3,5 dl melk
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 banan, most
  • ca. 180 g brød, i firkanter
  • 50 g sjokoladeknapper

Bland sammen egg, melk, vaniljesukker og most banan i en bolle. Ha i brød i firkanter og la det stå i 10 minutter slik at brødet trekker til seg væsken. Tilsett sjokoladebiter.

Ha i en ildfast form ca. størrelse 14×20 cm. Stek ved 150 grader nederst i ovnen i ca. 30 minutter. Serveres varm.

Mer bakeinspirasjon i sosiale medier :-) 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *