Denne superenkle peanøtt- og sjokoladefudgen lager du på kun 20 minutter. Digg til helgekosen!

Peanøtt- og sjokoladefudge
- 120 g kokosolje, flytende
- 80-100 g lys sirup eller honning
- 120 g bakekakao
- 4 ss peanøttsmør
- Et dryss havsalt på toppen
Slik gjør du:
1) Bland kokosolje, 80 g lys sirup eller honning og bakekakao sammen i en bolle. Rør inn 2 ss peanøttsmør. Smak på røren om den er søt nok for deg, tilsett eventuelt mer sirup.
2) Hell røren i en ca. 18x18cm stor form med bakepapir.
3) Ha ca. 2 ss peanøttsmør på toppen og bruk en spisepinne, gaffel eller lignende til å røre peanøttsmøret lett inn i sjokoladen slik at mønsteret blir marmorert. Ha eventuelt et dryss havsalt på toppen om du liker det.
4) Sett fudgen i fryseren i 15 minutter til den stivner.
5) Skjær i ruter og server. Oppbevar tildekket i kjøleskapet.

Mer bakeinspirasjon i sosiale medier 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea