Yoghurt med møre kanelepler

Digg hverdagsfrokost: gresk yoghurt servert med møre kanelepler og toppet med granola. Og det beste av alt, det tar kun to minutter å lage 🙂

Yoghurt med møre kanelepler:

1 porsjon

  • gresk yoghurt
  • 1/2 eple, uten skall
  • 1/2 ts kanel
  • granola

Slik gjør du:
1) Skjær eplet i små terninger og bland med kanel i en skål. Varm i mikrobølgeovn på 850 watt i ca. 2 minutter til eplene er møre.
2) Ha gresk yoghurt i en skål med de møre eplebitene og litt granola.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *