Dalgona iskaffe med sukrin

Blir ikke lei av Dalgona iskaffe med det første. Skikkelig godt og spesielt på varme dager! Jeg har nå lage denne iskaffen mange ganger og har gjort meg noen erfaringer.

Jeg har nå testet ut å lage iskaffen med sukrin, og det fungerte kjempebra – over all forventning. Ble veldig bra skum og lite smaksforskjell synes jeg. Derfor vil jeg tipse om dalgona med sukrin til dere som kan være interessert i det 🙂

Etter tips fra følger vil jeg også si at du kan justere kaffemengden etter hvor sterk kaffesmak du ønsker. Opprinnelig oppskrift bruker 2 ss til ett glass, mens om du ønsker mindre kaffe og koffein funker også mindre mengde, f.eks 2 ts kaffepulver. Oppskriften under på kaffeskum til 1 glass, kan også fordeles på 2 glass. Det ha jeg begynt med og det gir nok kaffesmak for oss som ikke liker den så sterk 🙂


Dalgona iskaffe:

2 glass

  • 2 ss instant coffee kaffepulver
  • 2 ss sukrin
  • 2 ss varmt vann
  • 2 dl melk i hvert glass
  • Isbiter

Slik gjør du:

1) Visp sammen kaffepulver, sukker og vann med en håndvisp til det blir lyst og luftig kaffeskum. Fortsett å vispe til skummet blir tykkere, da synes jeg det er aller best.

2) Ha melk og isbiter i to glass. Topp med kaffeskum og iskaffene er klare til servering. Bruk en skje til å røre skummet sammen med melken når du drikker den.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *