Slik bruker jeg opp smoothierestene!

En av mine smoothiebowls til frokost denne uken – så godt!

Ofte lager jeg den bare på gefylen, og derfor blir det av og til litt for mye.

Denne uken helte jeg resten av smoothien i mine smarte isformer – og det ble til veldig frisk og god is i finværet. Her er oppskriften som kan brukes til både smoothiebowl og smoothieis på pinne.

Smoothiebowl / smoothieis: 

1 skål

  • 1/2 banan
  • 70 g frosne bringebær
  • 30 g frosne solbær / blåbær
  • 100 g gresk yoghurt
  • Litt melk til ønsket konsistens

Topping:

  • 1/2 banan eller 1 kiwi
  • Granola
  • Chiafrø

Slik gjør du:

Kjør alt i blender til jevn smoothie. Tilsett melk til ønsket konsistens – om du vil ha tykk eller tynnere smoothie.

Hell i skål og topp med kiwi, banan eller annen frukt/bær du liker. Jeg topper også med granola og chiafrø for litt crunsh.

Alternativt kan du helle smoothien eller rester av smoothie i isformer med pinne og sette i fryseren i minst 3 timer. Jeg bruker disse geniale isformene som jeg har hatt i mange år.

Enkel måte å bruke opp smoothierester på.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *