En av mine smoothiebowls til frokost denne uken – så godt!
Ofte lager jeg den bare på gefylen, og derfor blir det av og til litt for mye.
Denne uken helte jeg resten av smoothien i mine smarte isformer – og det ble til veldig frisk og god is i finværet. Her er oppskriften som kan brukes til både smoothiebowl og smoothieis på pinne.

Smoothiebowl / smoothieis:
1 skål
- 1/2 banan
- 70 g frosne bringebær
- 30 g frosne solbær / blåbær
- 100 g gresk yoghurt
- Litt melk til ønsket konsistens
Topping:
- 1/2 banan eller 1 kiwi
- Granola
- Chiafrø
Slik gjør du:
Kjør alt i blender til jevn smoothie. Tilsett melk til ønsket konsistens – om du vil ha tykk eller tynnere smoothie.
Hell i skål og topp med kiwi, banan eller annen frukt/bær du liker. Jeg topper også med granola og chiafrø for litt crunsh.
Alternativt kan du helle smoothien eller rester av smoothie i isformer med pinne og sette i fryseren i minst 3 timer. Jeg bruker disse geniale isformene som jeg har hatt i mange år.


Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea