Hjemmelaget oreganopesto

Oreganoplanten i hagen har vokst seg stor og nå har jeg testet å lage oreganopesto.

Dette er en rimelig og god pesto laget med blant annet mandler, hvitløk og sitron.

Veldig god på skiven eller for eksempel i pastaretter eller på toppen av ovnsbakt torsk.

Oreganopesto:

  • 100 g oregano med stilker
  • 80 g mandler
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 sitron, saften
  • salt og pepper
  • 2 dl god olivenolje

Slik gjør du:

Ha alt i en foodprosessor og kjør til ønsket konsistens.

Tilsett mer olje om du vil ha en tynnere pesto.

Ha på tette glass og oppbevar i kjøleskapet.

Kan også fryses. Sett gjerne fryste glass til å tine i kjøleskapet.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon :-) 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *