Jeg har blitt litt hektet på tunfisksalat på surdeigsbrød – det er så godt! Denne klassikeren er superenkel å lage. Jeg lager for tiden dobbel porsjon, har på Norgesglass og så står den seg i kjøleskapet en ukes tid. Ikke alle i huset er like begeistret, men vi som er, bare elsker det!
I det siste har jeg testet litt forskjellig og liker best kombinasjonen med rødløk og stangselleri. Min andre favoritt er med rødløk og persille. Du kan også tilsette kokte egg eller andre grønnsaker for variasjon (vårløk, paprika, sylteagurk osv). Her er det mange muligheter 🙂

Tunfisksalat:
- 1 boks tunfisk i olje (185g)
- 1/2 rødløk, finhakket
- 1 stang fra stangselleri eller en stor bunt persille (finhakket)
- Majones
- Salt og pepper
- Eventuelt sitronsaft
Slik gjør du:
1) Hell oljen av tunfisken og bland sammen med finhakket rødløk og stangselleri.
2) Tilsett majones til ønsket konsistens – hvor kremet du vil ha den.
3) Smak til med salt, pepper og eventuelt sitronsaft for litt mer syrlig tunfisksalat. Bruker sitron om jeg har i kjøleskapet, ikke et must.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea