Superenkle gulrotbrød

Superenkle gulrotbrød ? Disse er laget med bakepulver, trenger derfor ikke heve og passer godt ved siden av supper og salater???

Superenkle gulrotbrød:

2 stk

  • 500 g sammalt hvetemel finmalt
  • 70 g havregryn
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 ts salt
  • 5 gulrøtter, revet
  • 4,5 dl lunket vann

Slik gjør du:
1) Bland sammen alt det tørre i en bolle.
2) Tilsett revet gulrot og lunket vann.
3) Rør godt sammen til alt er blandet.
4) Form til 2 avlange brød og stek på stekebrett med bakepapir på 230 grader i 15 minutter, før du skrur ned temperaturen til 200 grader i 15 minutter til. Avkjøl på rist. Server varme og nystekte.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *