Superenkle gulrotbrød ? Disse er laget med bakepulver, trenger derfor ikke heve og passer godt ved siden av supper og salater???

Superenkle gulrotbrød:
2 stk
- 500 g sammalt hvetemel finmalt
- 70 g havregryn
- 2 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 1 ts salt
- 5 gulrøtter, revet
- 4,5 dl lunket vann
Slik gjør du:
1) Bland sammen alt det tørre i en bolle.
2) Tilsett revet gulrot og lunket vann.
3) Rør godt sammen til alt er blandet.
4) Form til 2 avlange brød og stek på stekebrett med bakepapir på 230 grader i 15 minutter, før du skrur ned temperaturen til 200 grader i 15 minutter til. Avkjøl på rist. Server varme og nystekte.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea