Eltefri pizzabunn

Digg eltefri pizza! Denne deigen kan heve i minst 10 timer – mens du er på jobb, sover eller gjør noe annet.

Eltefri pizzabunn:

2 stk tynne bunner

  • 200 g hvetemel
  • 1 klype salt
  • 125 ml kaldt vann
  • 1/2 ts tørrgjær
  • 1 ss olivenolje

Topping:

  • 1/2 beger rømme / creme fraiche
  • 1-2 stk rødløk
  • 1 stk mozzarella
  • hvitost
  • parmaskinke
  • tørket oregano

Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle til en løs deig. La deigen stå tildekket i romtemperatur i minst 10 timer, gjerne over natten.

Sett ovnen på 250 grader.

Del deigen i to og dra ut hver del til en tynn pizzabunn. Ha på ønsket topping (se forslag lengre oppe i innlegget).

Stek ved 250 grader i cirka 12-15 minutter. Smaker aller best varm og nystekt.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon :-) 

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *