Digg eltefri pizza! Denne deigen kan heve i minst 10 timer – mens du er på jobb, sover eller gjør noe annet.
Eltefri pizzabunn:
2 stk tynne bunner
- 200 g hvetemel
- 1 klype salt
- 125 ml kaldt vann
- 1/2 ts tørrgjær
- 1 ss olivenolje
Topping:
- 1/2 beger rømme / creme fraiche
- 1-2 stk rødløk
- 1 stk mozzarella
- hvitost
- parmaskinke
- tørket oregano
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle til en løs deig. La deigen stå tildekket i romtemperatur i minst 10 timer, gjerne over natten.

Sett ovnen på 250 grader.
Del deigen i to og dra ut hver del til en tynn pizzabunn. Ha på ønsket topping (se forslag lengre oppe i innlegget).
Stek ved 250 grader i cirka 12-15 minutter. Smaker aller best varm og nystekt.

Sjekk ut mine sosiale medier for mer inspirasjon 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea