Bøkene mine

19827

Vinterkos med My Little Kitchen (2016)

Egmont Publishing

I denne boken har jeg samlet mine absolutt favorittoppskrifter for jul og vinter. Her får du inspirasjon til masse godt du kan lage på førjulsbaking med venninnene, gi bort som spiselige julegaver og ikke minst varme drikker og luftig gjærbakst til kalde dager.

Jeg har brukt ingredienser som gir meg gode assosiasjoner til vinteren, julegodt og innekos. Oppskriftene er enkle å følge og jeg frister med alt fra kreativ, moderne og klassisk julebakst til andre herligheter vi kan kose oss med i vintermånedene. Omtrent halvparten av bokens oppskrifter er glutenfrie.

Boken ble i 6 uker solgt i matbutikker og kiosker i Norge.

IMG_1897

Vennebaking med My Little Kitchen (2016)

Egmont Publishing

I september 2016 lanserte jeg boken om vennebaking i samarbeid med Egmont. Boken har fokus på vennebaking og gir inspirasjon til hva en kan lage til jentekveld, bursdagsfest eller filmkveld med vennegjengen. Den inneholder alt fra hjemmelaget godteri til kjeks, milkshakes, cupcakes, enkel is, søte pannekaker og kreativ gjærbakst. Oppskriftene er alle til for å deles med andre og laget i porsjonsstørrelser. Omtrent halvparten av bokens oppskrifter er glutenfrie. Boken ble i 6 uker solgt i matbutikker og kiosker i Norge. Boken kan bestilles på nett her!

IMG_8858

These Little Kitchen (2015)

Gursli Berg Forlag

I august 2015 ga jeg ut min egen kakebok, Theas Little Kitchen, hvor jeg har samlet mine aller beste kakeoppskrifter. Boken kan bestilles på nett HER eller så selges den i de fleste bokhandlere i hele Norge. Du kan lese mer om boken og innholdet her 🙂