Theas Little Kitchen

//egenreklame

IMG_8878 (1)

I august 2015 ga jeg ut min egen kakebok, Theas Little Kitchen, hvor jeg har samlet mine aller beste kakeoppskrifter. Boken kan bestilles på nett HER eller så selges den i de fleste bokhandlere i hele Norge.

IMG_8886
Første gang jeg holder boken i hendene

Hvem er boken til?

Theas Little Kitchen passer for alle som elsker å bake, både de som har bakt en del og de som er i startfasen. På boksigneringene mine kommer alt fra bakeglade jenter helt ned i 8 års alderen til godt voksne. Boken inneholder alt fra helt enkle oppskrifter til litt mer avanserte/tidkrevende. Men dette er baking for alle! Jeg er opptatt av å skrive oppskriftene på en oversiktlig og godt forklarende måte, slik at alle kan bruke oppskriftene mine. Hver oppskrift har bilde av det ferdige resultatet og i tillegg er det stemningsbilder av meg på kjøkkenet underveis mens jeg baker. Jeg håper å inspirere andre til å begynne å bake og bake kaker fra grunnen av med gode råvarer.

Hva inneholder boken?

I boken har jeg samlet oppskrifter på mine aller beste kaker. Det er alt fra min kjære rosekake i mange varianter til iskaker, festkaker og gode familieoppskrifter som har gått i arv i generasjoner. I tillegg har jeg et eget kapittel kalt “Bakeparty” med oppskrifter som er perfekt til å deles og bakes med andre – alt fra cupcakes, whoopie pies og marshmallows. Jeg har viet et helt kapittel til rosekaker, med mine beste rosekaketips, pynting og spennende varianter av den populære og dekorative kaken. Tilsammen inneholder boken 84 oppskrifter, 6 kapitler og masse bilder fordelt på hele 208 sider.

Jeg er veldig fornøyd med tittelen til boken min, Theas Little Kitchen. Den passer fint med tanke på at jeg har hatt bloggnavnet, My Little Kitchen, i alle år. I boken blir det mer personlig, flere bilder av meg på kjøkkenet og jeg forteller i forordet historien om hvordan jeg begynte å bake og veien frem til her jeg er i dag.

Hvordan ble kakeboken til?
I fjor høst (2014) ble jeg oppringt av Gursli Berg forlag som spurte om jeg ville gi ut bok. Jeg sa ja med en gang. Jeg kunne jo ikke takke nei til en sånn mulighet! Det ble noen intense uker med baking hver dag og fotografering hjemme hos meg på kjøkkenet. Dette var samtidig som jeg fullførte videregående. Å lage en bok er mye mer krevende enn jeg hadde trodd, samtidig som jeg synes det er kjempegøy å jobbe med noe av det jeg liker alle best. Jeg har lært utrolig mye gjennom denne bokprosessen, og selv om det er slitsomt når det står på for fullt, hadde jeg lett gjort det samme igjen!

Jeg har tatt de fleste bildene i boken selv, mens portrettbilder og “i action” bilder er det flinke fotograf Paul Paiewonsky som har tatt. Boken er designet av dyktige Kristine Lillevik. Designet er fantastisk fint, oversiktlig og stilrent synes jeg – veldig fornøyd! Jeg gir ut boken gjennom Gursli Berg forlag og er så glad og takknemlig for at de har troen på meg og at jeg har fått muligheten til å gi ut min egen bok i en alder av 19 år.

4
Bilder fra boken Theas Little Kitchen

Vil du bla i boken?

Trykk HER for å bla mer i boken – hele 38 sider som gir deg en liten smakebit på hva boken inneholder 🙂

IMG_8973
Stolt forfatter på lanseringsfesten
– KLIKK HER FOR Å BESTILLE BOKEN – 

PS: Om du bestiller boken via lenken over, får du den til maks rabatt og fri frakt.

Ellers så selges boken i de fleste bokhandlere i hele Norge.