Havregrøt med peanøttsmør og havsalt. Det er så godt! Denne enkle og smakfulle grøten har nå blitt en favoritt til frokost og lunsj ✨
Peanøttgrøt:
1 skål
- 1 dl / 50 g havregryn
- 1 dl vann, kokende
- 1 dl mandelmelk / annen melk
- 1 ss peanøttsmør
- 1 ts honning / sirup (kan sløyfes)
- 1/2-1 banan
- 1 ss peanøttsmør
- Eventuelt litt havsalt
Slik gjør du:
1)Ha havregryn i en kjele, hell 1 dl kokende vann over og la trekke i ett par minutter.
2)Tilsett resten av ingrediensene og kok opp på middels varme. La grøten småkoke i 5 minutter til den tykner.
3)Server grøten varm, toppet med peanøttsmør, banan og eventuelt et dryss havsalt.

Mer bakeinspirasjon i sosiale medier 🙂
Facebook: My Little Kitchen
Instagram: @mylittlekitchenthea
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea